Neurologinen kuntoutus

Neurologinen kuntoutus

Tervetuloa kuntoutumaan Ilmajoen keskustaan osaavan henkilökuntamme kanssa.

Olemme palveluntuottajia Kelan vaikeavammaisten kuntoutuksessa 2019- ;  yksilöfysioterapia ja allas.

Kelan kuntoutuspäätöksen saaneille Kela maksaa kuntoutuksen.

Lisätietoja saat Kela.

Kuntoutuksen maksajatahona voi olla myös kunta/kuntayhtymät, vakuutusyhtiöt, liikelaitokset.

Lähtökohta kuntoutuksessasi on aina oman arkesi sujumisen vahvistaminen. Teemme yhteistyötä sinun, läheistesi, hoitohenkilökuntasi sekä muiden terapeuttiesi kanssa. Tavoitteiden asettaminen on tärkeää kuntoutumisesi edistymiselle.

Toteutamme neurologista kuntoutusta myös kouluissa, päiväkodeissa, hoitolaitoksessasi tai kotonasi sekä altaalla.

Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti myös vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen saralla ja näin henkilökuntamme on ajan hermoilla tukemassa laadukkaasti kuntoutumistasi.

Asiakasryhmiä kuntouksessamme on monenlaisia; lapsia, aikuisia sekä jo 65 vuotta täyttäneitä.Diagnooseja joiden perusteella kuntoutusta myönnetään on monia mm. aivoverenkiertohäiriön sairastaneet (aivoverenvuodot, aivoinfarkti), aivo- sekä selkäydinvammaiset, kehitysvammaiset, lihassairaudet mm. MS-tauti, ALS, Parkinsonin tauti, muut lihassairaudet, harvinaisemmat neurologiset sairaudet, CP -vammaiset.

Hoitolaitoksemme tilat ovat esteettömät, pääset kaikkiin laitteisiin ja huoneisiin isommallakin inva-mopolla tai sähköpyörätuolilla. Tiloissamme on noin 30 neliön lht-sali, joka mahdollistaa monipuoliset, tilaa vaativat toiminnallista kuntoutumistasi tukevat harjoitteet sekä noin 100 neliön kuntosali. Lisäksi hoitohuoneet ovat isot ja tilavat. Käytössämme on monipuolinen laitteisto niin kuntosaliharjoitteluun, käden käyttöön tai kävelyn tukemiseen. Tiloihimme kuuluu myös inva-wc, sähköinen ulko-ovi ilman kynnyksiä ja suoraan oven edessä on invapaikka.

Ota rohkeasti yhteyttä etsiessäsi sinun kuntoutuspaikkaasi ja tule tutustumaan meihin ja tiloihimme