Kuntosali

Kuntosalillamme on lämmittelyjä varten juoksumatto, spinning,- ja kuntopyöriä sekä soutulaite. Kuntosalilaitteet toimivat painopakoilla. Lisäksi käytössä on smith-laite, painonostopenkki sekä vapaita painoja sekä erilaisia muita kuntoiluvälineitä.

Kuntosali on avoinna 05-01 välisenä aikana kulkukortilla.

Fysioterapeutin kanssa kuntoon

Kuntoplassilta saat fysioterapeutin ohjauksessa yksilöllistä ja turvallista ohjausta kuntosaliharjoitteluun sekä oman kuntoilusi tueksi.

Fysioterapeutti ottaa ohjauksessa huomioon erilaiset sairaudet, vammat ja tuki- ja liikuntaelinongelmat, jolloin jokainen ohjausprosessi etenee yksilöllisesti sekä turvallisesti. Jokaiseen ohjaukseen sisältyy kokonaisvaltainen fysioterapeuttinen tutkiminen.

Ohjaukseen voi tulla kuka vain kuntotasoon tai ikään katsomatta. Ohjaus rakentuu yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Ohjaus sisältää mm.: fysioterapeuttinen alkukartoituksen, kehonkoostumusanalyysin, fyysisen kunnon testit, yksilölliset ohjeet liikkumiseen, ohjeita ravitsemukseen, harjoitusohjelman, muut mittaukset (verenpaine, syke, puristusvoima jne.).

Ohjauksemme tarkoitus on olla laadullista eikä sarjatuotantoa, jolloin laadun varmistamiseen tarvitsema suunnitteluaikamme näkyy osaksi hinnoissamme.

Kuntosalistartti aloittelevalle

Sisältää 2 tapaamista; saliohjelman laadinta, laitteisiin tutustuminen, tekniikan läpikäynti, sekä perusteet kuntosaliharjoittelulle. Lähtötasostasi riippumatta pääset hyvään alkuun ja kehityt varmasti.Yksilöllinen fysioterapeutin kuntosaliohjaus onnistuu AINA, myös lääkärin lähetteellä, tai ilman. Hinnat fysioterapiahinnaston mukaisesti!